Anderen over Hollenbach Coaching

Een kleine impressie van mensen die ervaring hadden met Hollenbach Coaching:

Tania

Bij Mardou ben je in goede (warme) handen.

Zij heeft mij begeleid in een loopbaantraject. Samen hebben wij flink wat laagjes afgestoft waardoor ik aan het einde van het traject weer werd herinnerd aan mijn eigen talenten en kwaliteiten!

Van S.

Een docent met loopbaanoverwegingen

Mardou is een ambachtsvrouw die met precisie haar gereedschap hanteert. Met haar scherpzinnige vragen weet zij tot de kern te komen en een passend coaching traject vorm te geven. Dankzij Mardou heb ik een goede analyse van de omstandigheden kunnen maken en durfde ik een belangrijke beslissing te nemen. Ik treed de toekomst zelfverzekerd en vol optimisme tegemoet.

Y.S.

Loopbaankandidaat

In een hectische en drukke periode terecht gekomen bij Mardou. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de begeleiding. Dankzij een luisterend oor en scherpe vragen heb ik opnieuw ontdekt waar mijn passie ligt. Hierdoor heb ik een nieuwe uitdaging kunnen vinden, waar ik vol voor wil gaan.

J.Z.

Re-integratiekandidaat

Bedankt Mardou, je hebt me geholpen om die grote berg die voor mij ligt met kleine stapjes te beklimmen en te kijken wat en wie ik daarvoor nodig heb. Bedankt voor je eerlijkheid, ik waardeer het enorm.

H.Wollendorf

Re-integratie 2e spoor

Na mijn ziekmelding al heel snel contact gekregen met Mardou om het een en ander in kaart te brengen.  Dit was snel voor elkaar vooral door het luisterend oor van Mardou die hierdoor heel snel wist waar de schoen wrong. Plan gemaakt, gesprekken gevoerd en de pijlen gericht op een nieuw terrein. Mede door het begrip en de uitleg over social media, etc..etc. ben ik nu in staat om mijzelf goed in de markt te zetten. Met behulp van Mardou loop ik nu ook met veel plezier te werken bij een kringloop winkel. Kortom,na mijn burnout heb ik door het contact met Mardou Hollenbach mijn humor, motivatie en eigenwaarde voor een heel groot deel weer terug en ben haar hier erg dankbaar voor. Kan ik haar aan bevelen ………. zonder twijfel een dikke JA!

M. vd Meer

Loopbaantraject

Mardou is een fijne coach om mee te werken. Zij is oprecht betrokken bij je, bevlogen en weet in korte tijd boven tafel te krijgen wat er speelt en wat nodig is om helder te krijgen waar je kracht ligt met kundige adviezen en feedback. Lijntjes zijn kort.

M. Klijs

Directeur 2de Spoor

Als eigenaar van 2de Spoor zet ik Mardou heel graag in voor onze trajecten. Zij is bekwaam en gaat voor het beste resultaat. Zij is helder in haar communicatie naar ons en naar onze klanten en kandidaten. Mardou is in staat om met elke kandidaat of doelgroep een constructief traject te voeren. Zowel mijn klanten als kandidaten zijn erg tevreden over haar aanpak. Op naar een verdere samenwerking.

Leo Lanza

Re-integratiekandidaat

Ik heb echt geboft met zo’n coach. ze had altijd een luisterend oor, heel betrokken en heeft altijd veel geduld met mij gehad. Een eindeloze inzet om mij aan een baan te helpen ! Het belangrijkste is het vertrouwen dat ik in mezelf heb verkregen! Dit komt echt door de positieve instelling van Mardou. Mijn doel is zover bereikt dat ik weer vertrouwen heb in de toekomst. Ik heb niet altijd vertrouwen in instelling e.d., maar ik heb een topbegeleiding gehad!

L. Heijmans

Re-integratiekandidaat

Mardou Hollenbach werd mij toegewezen als re- integratie coach na een langere periode in de ziektewet waarbij was vastgesteld dat ik niet meer terug kon keren in mijn oude functie bij mijn werkgever. Er was ook geen andere functie in het bedrijf beschikbaar. Door fysieke beperking was het voor mij niet meer mogelijk om langdurig te staan. Met behulp van Mardou ben ik gaan zoeken naar een nieuwe functie die bij mij past.   Met haar kennis en enthousiasme heeft ze mij duidelijk weten te maken dat er veel andere mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Soms moet je daardoor een andere richting kiezen en daar heeft ze mij mee geholpen. Ook heeft ze mij zelfvertrouwen  gegeven op momenten  dat ik daar wel wat extra van kon gebruiken.   Een nieuwe kans, een nieuwe baan……..mij gaat het lukken!

Carolien Hilgersom

Re-integratiekandidaat

Ik heb Mardou leren kennen toen ik in een moeilijke periode van mijn carrière zat. Mede door de hulp van Mardou ben ik weer uit het dal gekomen. Mardou weet vrijwel direct met wie ze te maken heeft en legt de vinger op de zere plek. Hierdoor konden we direct op de juiste manier aan de slag. Binnen een paar weken was mijn Curriculum Vitae up to date en al snel was ik aangenomen bij mijn huidige werkgever. Mardou heeft mij weten
te motiveren om weer in mezelf te geloven, mijn kwaliteiten te benoemen en mijn verbeterpunten te verbeteren. Ik ben haar erg dankbaar.

Marleen Verschelling

CSWorks

Sinds 2010 werken wij samen met Hollenbach Coaching. Mardou Hollenbach begeleidt namens CS Works, als re-integratiedeskundige & loopbaanadviseur, trajecten in het kader van 1e en 2e spoor re-integratie. In deze trajecten heeft de re-integratiedeskundige met meerdere partijen te maken, namelijk werkgever (opdrachtgever), cliënt (werknemer) en vaak ook nog een zgn. intermediair (bijvoorbeeld verzekeraar). Wij kennen Mardou als een integere coach die kandidaten weer perspectief geeft, en hen weet te stimuleren. Ze is goed op de hoogte van de regionale arbeidsmarkt en relevante wet- en regelgeving. Haar werkwijze is professioneel, en kenmerkt zich door zorgvuldigheid, duidelijke communicatie met alle belanghebbende partijen en een heldere verslaglegging. We hebben de ervaring dat trajecten door Hollenbach Coaching worden uitgevoerd naar volle tevredenheid van alle partijen, en we zijn blij met de fijne samenwerking. Namens CS Works Verzuimmanagement Arbo-dienstverlening & Reïntegratie Marleen Verschelling

Re-integratie kandidaat

Prettig vond ik dat ze altijd snel reageerde. Zij gaf mij weer een stuk zelfvertrouwen terug en had antwoord op mijn vragen in een verwarrende periode.

Proline consultancy

Partner van Hollenbach Coaching

De manier van werken bij Hollenbach Coaching sluit aan bij Proline Consultancy. Kenmerkend hierin zijn: korte lijnen, nuchter, doortastend, zeer persoonlijk en het vermogen om out of the box te denken.

Manager ROC

coaching op leiderschap

In een half jaar heb ik a.h.v. heldere modellen precies geleerd wat ik nodig heb. De reflectie op mijn gedrag brengt mij tot nieuwe inzichten en geeft aanleiding tot nieuwe actie. Doelen worden op effectieve wijze en met een efficiënte insteek behaald.

G. Fulle

docent ROC, coaching op balans in het werk

Ik had niet verwacht dat het ook mij kan overkomen dat ik verzuip in de grote organisatie van een ROC. Juist de grote variatie en de vele uitdagingen heb ik eerst als prikkelend ervaren, tot het moment dat ik niet meer in staat was en te onzeker om keuzes te maken. Ik was mijn daadkracht en besluitvaardigheid kwijt en op weg om in een burn out terecht te komen. De gesprekken met Mardou Hollenbach hebben mij lucht gegeven en geholpen om weer voldoende overzicht te creëren, na te denken over mijn eigen prioriteiten en wegen te vinden om mijn eigen doelen te behalen. Inmiddels ben ik weer tevreden en gemotiveerd aan het werk in een organisatie die er niet overzichtelijker en kleinschaliger op is geworden.

Y. de Boer

Coaching bij spanningsklachten, verstoorde balans in werk-en prive situatie

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik gecoacht ben door Mardou Hollenbach. Zij heeft een goede professionele aanpak, handelt discreet en kan mij goed op mijn gemak stellen. Ik kreeg het gevoel dat er serieus naar mij werd geluisterd, zij gaf mij volle aandacht en bij ieder nieuw gesprek een heldere terugkoppeling van de afgelopen periode. Ik voelde me begrepen door haar. Ik kreeg de juiste opdrachten mee om aan mijzelf te werken. Zij hield ook een spiegel voor, wat niet altijd even makkelijk was , maar wel leerzaam. Zij heeft mij goed geadviseerd hoe om te gaan met de verstoorde relatie op het werk en hierdoor voelde ik mij gesterkt om voor mijzelf op te komen. Zij heeft mij weer op het goede spoor gezet. Een gesprek buiten in de natuur heb ik als zeer prettig ervaren, omdat je dan toch wat meer open gaat denken.